news image

ŽORK JAGODINA: ČETVRTI PUT ZAREDOM JESENJI PRVACI

JAGODINA-Rukometašice Jagodine slave četvrtu jesenju titulu zaredom. One su sinoć bile bolje od odlične ekipe Vrbasa 29:23(16:15) u 11. kolu Arkus lige i bez izgubljene utakmice okončale su prvi deo prvenstva. Igračica utakmice Teodora Majkić. Jagodinske rukometašice su ove godine ostvarile godišnji slem osvajanjem četvrte titule pravaka države, Kupa i Superkupa Srbije, te Svesrpskog kupa.
Trener Jagodine Dragan Markov čestitao je igračicama Jagodine i rukovodstvu kluba jesenju titulu i konstatovao da je teško u kontituitetu ostvarivati vrhunske rezultate.
-Red je da se svima zahvalim na ovome što rade da bi mi pravili ovako dobre rezultate, dodao je on.
Teodora Majkić je čestitala Vrbasu na odličnoj utakmici, kao i svojim devojkama na pobedi i osvojenom prvom mestu u jesenjem delu prvenstva. Ona je najavila još bolju igru Jagodine u drugom delu prvenstva, jer ,,ima mesta za napredak u svakom delu igre”.
Do 28. minuta Jagodina se gubila od odlične ekipe Vrbasa, tada je izjednačuje i prelazi u vođstvo. Rezultatsku neizvesnost gošće su održavale do 48 minuta, kada Makedo promašuje sedmerac, a na scenu stupa Majkić i serijom golova i asistencija rešava utakmicu.© Agencija Autentik                    Ukupno Poseta: 156       Danas: 133       Juče: 23
Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik