news image

POBEDA RUKOMETAŠICA JAGODINE, SLEDEĆEG VIKENDA FINALE KUPA SRBIJE

JAGODINA- U 19. kolu Arkus lige ŽORK Jagodina - ŽRK Medicinar 32:19 (19:9). Igračica utakmice Anđela Nišević.
Rukometašice kreću u borbu za trofej nacionalnog Kupa.Ko će podići trofej namenjen osvajaču Kupa Srbije u konkurenciji rukometašica biće poznato nakon finalnog turnira koji se održava 9. i 10. aprila 2022. godine u SC Ibar u Kraljevu. Među četiri najbolje ekipe nacionalnog Kupa plasirale su se ekipe ŽRK Mladost NP, ŽRK Medicinar, SPD Radnički i ŽORK Jagodina.
Polufinalni dueli se igraju 9. aprila, a u njima se od 16:30 sastaju ŽRK Mladost NP i ŽRK Medicinar, odnosno SPD Radnički i ŽORK Jagodina od 19:00 časova. Finale Kupa Srbije za rukometašice na programu je 10. aprila od 18:00 časova uz direktan prenos na RTS 2.
Rukometašice ŽRK Mladost NP plasman na ovogodišnji finalni turnir su ostvarile nakon što su savladale Topličanin u pretkolu, a zatim eliminisale favorizovani Bekament BB u četvrtfinalu nacionalnog Kupa. Medicinar je u pretkolu bio bolji od Železničara, a u četvrtfinalnom duelu savladao Naisu. ŽORK Jagodina, aktuelni pobednik Kupa Srbije se nakon trijumfa nad Vrbasom u četvrtfinalu našao u prilici da brani trofej u Kraljevu, dok su rukometašice SPD Radnički na putu do završnog turnira savladale Vojvodinu u četvrtfinalu.

DOSADAŠNjI OSVAJAČI KUPA SRBIJE

ŽRK Napredak – Kruševac
ŽRK Lasta - Beograd
ŽRK Naisa – Niš
ŽRK Naisa – Niš
ŽRK Naisa – Niš
ŽRK Zaječar - Zaječar
ŽRK Zaječar – Zaječar
ŽRK Zaječar - Zaječar
ŽRK Zaječar – Zaječar
ŽORK Jagodina – Jagodina
ŽRK Radnički – Kragujevac
ŽRK Izvor BB - Aranđelovac
ŽRK Bekament BB - Aranđelovac
ŽRK Bekament BB - Aranđelovac
ŽRK Bekament BB - Aranđelovac
ŽORK Jagodina - Jagodina
ŽORK Jagodina - Jagodina© Agencija Autentik                    Ukupno Poseta: 2903       Danas: 132       Juče: 96
Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik