news image

RUKOMETAŠICE JAGODINE ŽELE ČETVRTU UZASTOPNU TITULU

JAGODINA-Rukometašice Jagodine najavljuju četvrtu uzastopnu titulu nacionalnog prvaka Srbije. Trofeji su osvojeni 2018., 2019. i 2021. U subotu od 19 sati u plufinalu plejofa dočekuju u hali Jasa Železničar iz Inđije. One su ove sezone već osvojile Svesrpski kup, Super kup i Kup Srbije.
-Igračice su spremne za osvajanje titule, uradićemo sve što je do nas da ostvarimo pobede u utakmicama sa Železničarom. Igrali smo ove sezone neizvesne utakmice. Devojkama je lakše kada imaju podršku sa tribina i pozivamo gledaoce da dođu u što veće broju, kazao je trener Dragan Markov.
-Železničar dobro poznajemo, imam više iskustva u ovakvim duelma. Prednost dajem nama. Puno nam znači podrška publike, kazala je kapiten Jelena Gojković.
-Spremni smo i fokusirani, ciljevi su poznati od prvog sastanka. Ostaje nam da damo sve od sebe na terenu. Za ove utakmice se spremamo od početak sezone. Pozivam publiku da dođu u što većem broj i podrži nas, rekla je Srna Sukur.© Agencija Autentik                    Ukupno Poseta: 1437       Danas: 8       Juče: 55
Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik